Proiecte

...

Portofel SeltPoint

Acesta este portofelul tău electronic. Depozit, retrageri, procesor de plăți online și trasnfer de fonduri, disponibile pentru orice membru premium. Comisionul pentru toate aceste facilități este 0.00 %! Este foarte interesant, nu?

...

Academia WebSelt

În academia noastră, ne concentrăm pe dezvoltarea personală a membrilor webselt. Dezvoltăm câte un pachet de materiale pentru fiecare tip de membru. Membri Premium și VIP, vor avea parte și de materialele suplimentare , conferințele, cursuri de pregătire, analiza pieței, cultură economică, cultură civică, cultură politică, leadership, dar și alte acțiuni care ne ajută să dezvoltăm o mentalitate corectă din punct de vedere logic și un caracter respectabil.

...

Magazin Premium

Revista noastră electronică, este bazată numai pe o serie idei logice și inovative. Aceasta o să fie disponibilă pentru orice membru webselt, ce are un cont PREMIUM sau VIP! Revista este împărțită pe 9 categorii și are scopul de a propune soluții și idei, pentru momentele incerte sau dificile din viața noastră.

...

Zona Party

Vrei să te distrezi într-un mod inteligent? Și noi la fel.. de aceea am propus modulul PartyZone către toți membrii comunității noastre! La WebSelt PartyZone, urmează să organizăm diverse competiții, petreceri de sărbători, evenimente speciale și acțiuni nobile, de caritate unde putem să îmbinăm utilul cu plăcutul!

...

Parteneri

Având în vedere că suntem o comunitate serioasă, căutăm parteneri serioși pentru a realiza oferte de cashback și refback, sondaje de opinie, sarcini și angajamente pentru membrii noștrii. Prin acest proiect, dorim să dezvoltăm o serie impresioantă de oprtunități pentru membrii comunității noastre, în timp ce vom ajuta la dezvoltarea și fidelizarea partenerilor noștrii.

...

Librarie

Membrii webselt.com vor avea foarte curând propria bibliotecă online. Biblioteca este disponibilă pentru toți membrii Premium și VIP, accesul acestora fiind nelimitat! Biblioteca are un scop informativ și educativ, fiind benefică celor ce doresc un nivel superior a culturii generale.

...

FanShop

Cu siguranță comunitatea noastră este foarte deosebită, iar un FanShop face site-ul nostru și mai special. Cu ajutorul acestui proiect, avem posibilitatea să realizăm o serie de produse personalizate, la preț de producător. În FanShop avem posibilitatea să comandăm cărți de vizită, stikere, agende, calendare, caiete, magneți de frigider, brelocuri și alte produse ce pot fi personalizate.

...

Membru Card

Mai devreme sau mai târziu, cardul de membru devine esențial pentru comunitatea noastră. Acestea urmează să primească tot felul de roluri, pe lângă prestigiul dat la prima vedere! Cardul de membru este gratuit și o să fie disponibil pentru membrii Premium și VIP.

...

Depozitare WebSelt

Prin acest proiect, căutăm să încheiem parteneriate cu cei mai buni producători din punct de vedere al raportului calitate/preț, viizând produsele consumabile din industria alimentară. Astfel, dorim să achiziționăm produse consumabile (făină, ulei, cartofi,etc), la un preț foarte bun, apropiat de prețul producției acestora. Comanda este de tip angro și se dă în momentul în care membrii noștrii și-au exprimat dorința de achiziție. Prețul de cumpărare al WebSelt Storage nu are scopul de genera profit. Achiziția produselor prin WebSelt Storage, poate ajuta foarte mult la economia personală a fiecăruia dintre noi. Depozitul nostru este disponibil pentru membrii Premium și VIP!

Comunitate

Social Media