Despre noi

Cine suntem?

O întreagă generație de europeni pare să nu-și găsească adevăratul potențial. Tinerii tind să fie excluși de pe piețele muncii. Dezamăgiți de un sistem educațional care pare să nu-i conducă spre autonomie deplină; Instigați de canalele traditionale de participare politică; Prea des marginalizați și stigmatizați sub forma unei probleme sociale.

Totuși, aceeași generație prezintă exemple magnifice de creativitate, inovație socială, atitudine pozitivă privind colaborarea, dăruirea, generozitatea. Folosind aceste abilitați, mulți tineri construiesc noi modalități pentru a trece de la adolescență spre o viață de adult împlinită; Ei construiesc efectiv lumea în care vom trăi cu toții mâine.Webselt.com își dorește să dezvolte o serie de proiecte cu potențial foarte mare și o comunitate deosebită, din care să poată face parte, orice persoană care dorește să adopte conceptul noastru de lifestyle.

Deci

Noi, prin site-ul webselt.com dezvoltăm o comunitate de perspectivă, pentru toate persoanele ce doresc să depășească tiparele impuse de sistemul tradițional din care facem parte, fie că vrem sau nu. Comunitatea noastră propune o serie de proiecte foarte interesante care au scopul de a ne susține dezvoltarea membrilor din punct de vedere personal, profesional și economic.


Viața este un joc dur și halucinant, viața înseamnă salturi cu parașuta, înseamnă risc, înseamnă să cazi și să te ridici, înseamnă alpinism, înseamnă voință să ajungi în punctul cel mai înalt și să te simți nemulțumit.

Paulo Coelho

Comunitate

Social Media